Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009

ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΛΑΪΚΗΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ (ΝΕΛΕ) 2010

Ο Δήμος Μαραθώνα στα πλαίσια της συνεργασίας του με την Νομαρχιακή Επιτροπή Λαϊκής Επιμόρφωσης ανακοινώνει τα προτεινόμενα τμήματα μάθησης καθώς και τις προϋποθέσεις έγκρισης των προγραμμάτων για την τρέχουσα χρονιά.
Προϋποθέσεις έγκρισης των προγραμμάτων μάθησης:
Α) Εγγραφές των ενδιαφερομένων ανά προτεινόμενο τμήμα μάθησης, (αριθμός εγγεγραμμένων ανά τμήμα να μην είναι μικρότερος, σύμφωνα με τον κανονισμό Λαϊκής Επιμόρφωσης αρθ.17 παρ.6, των οκτώ (8) ατόμων).
Β)Τα στοιχεία των επιμορφωνομένων να συμπληρώνονται ευανάγνωστα και σωστά σύμφωνα με τα στοιχεία που αναγράφονται στο σχέδιο αίτησης που σας αποστέλλουμε.
Τα νέα προγράμματα θα πραγματοποιηθούν από τον Ιανουάριο του 2010 αφού πρώτα αξιολογηθούν σύμφωνα με τα στοιχεία που θα μας αποστείλετε και κατόπιν της εγκρίσεως από το Νομαρχιακό Συμβούλιο και την Νομαρχιακή Επιτροπή Λαϊκής Επιμόρφωσης.
Η παρακολούθηση των μαθημάτων για όλα τα προγράμματα της Ν.Ε.Λ.Ε. είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλους τους πολίτες.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν τις αιτήσεις από τον Δήμο Μαραθώνα και να ενημερωθούν στα τηλ: 22940-67777, 6945261648, 6946838208.
Οι αιτήσεις θα μπορούν ν'αποσταλούν έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2009. Πέραν της αναφερόμενης ημερομηνίας δεν θα γίνονται δεκτές οι αιτήσεις, εκτός των μαθημάτων των Η/Υ του εργαστηρίου της Ν.Ε.Λ.Ε. στην Παλλήνη που θα γίνονται όλο το έτος.

Εκμάθηση Ηλεκτρονικών Υπολογιστών
Είναι γνωστό στους φορείς ότι λειτουργεί εξεταστικό κέντρο E.C.D.L. με έδρα το εργαστήριο Η/Υ της Ν.Ε.Λ.Ε. στην Παλλήνη. Οι ημερομηνίες εξετάσεων ανακοινώνονται μέσω του τοπικού τύπου και στα τηλέφωνα της Ν.Ε.Λ.Ε.
Τα προγράμματα εκμάθησης Η/Υ καθώς και τα μαθήματα απόκτησης E.C.D.L. στο εργαστήριο Η/Υ της Ν.Ε.Λ.Ε. στην Παλλήνη θα ξεκινήσουν στις 15 Σεπτεμβρίου .
Έναρξη εγγραφών από 5 Σεπτεμβρίου.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2010

Πολιτισμός –Τέχνες
Ζωγραφική, Κεραμική, Ψηφιδωτό , Αγιογραφία, Εκμάθηση Παραδοσιακών Χορών , Εκμάθηση Παραδοσιακών οργάνων , Ραδιοφωνικό εργαστήριο και παραγωγή και παρουσίαση ραδιοφωνικών εκπομπών, Θέατρο, Φωτογραφία, Βιτρώ κ.λ.π.
Κοινωνική Οικονομία Επιχειρηματικότητα
Κοπτική Ραπτική, Κέντημα (μηχανής – χειρός ), Υφαντική , Οικοτεχνία /Χειροτεχνία, Αργυροχρυσοχοία, Mεταλλοχαρακτική, Κεντημένο Ψωμί, Μελισσοκομία, Ταπητουργία, Οινολογία, Αμπελουργία/Οινογνωσία, Τυποποίηση αγροτικών προϊόντων, Αγροτουρισμός, Μαγειρική – Ζαχαροπλαστική , Τέχνη , Ποιότητα και φαντασία στο τραπέζι κ.τ.λ.
Αγωγή Πολιτών
Αγωγή Υγείας , Διαιτολογία – Διατροφή , Περιβαλλοντική Αγωγή , Πρώτες Βοήθειες.

Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
&
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Π.Π.Κ.Δ.Μ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΣΑΝΤΟΥΛΗ - ΚΑΛΕΜΗ

Πηγή: Δήμος Μαραθώνα

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york