Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

ΠΑΛΛΗΝΗ: Εγκαίνια του βρεφικού τμήματος του Παιδικού Σταθμού Κάντζας (Φωτογραφίες)

Στα εγκαίνια του βρεφικού τμήματος του Παιδικού Σταθμού Κάντζας προχώρησαν η Νομαρχία Ανατολ. Αττικής και ο Δήμος Παλλήνης μετά την ολοκλήρωση ενός έργου ιδιαίτερης σημασίας για τις κοινωνικές υποδομές της πόλης, το οποίο πραγματοποιήθηκε με συγχρηματοδότηση.
Κατά την τελετή των εγκαινίων την Τετάρτη 14 Απριλίου το πρωί, ο Νομάρχης Ανατολικής Αττικής κ. Λεωνίδας Κουρής μίλησε για την προσπάθεια εκ μέρους της νομαρχίας για την ενίσχυση των υποδομών σε όλη την Ανατολική Αττική και δήλωσε ευτυχής για την ολοκλήρωση του έργου στην Παλλήνη. 

Ο Δήμαρχος Παλλήνης κ. Σπύρος Κωνσταντάς ευχαρίστησε τον Νομάρχη κ. Κουρή, τις τεχνικές υπηρεσίες της Νομαρχίας και του Δήμου και αναφέρθηκε στις εργώδεις ενέργειες της Δημοτικής Αρχής για την ολοκλήρωση κοινωνικών και άλλων υποδομών που διευκολύνουν την καθημερινότητα του δημότη

Επισήμανε τις δυσκολίες που προκύπτουν απ' την έλλειψη προσωπικού και τα περιορισμένα κονδύλια αλλά και την μεγάλη προσπάθεια για παροχή ικανοποιητικών υπηρεσιών προς τους δημότες και τις οικογένειές της πόλης παρά τα όποια προβλήματα.
Ενημέρωσε για τις ενέργειες που έχουν γίνει και γίνονται για την έναρξη κατασκευής ενός νέου βρεφονηπιακού σταθμού, στον Άγιο Νικόλαο Κάντζας, που βρίσκεται στο στάδιο της αξιολόγησης στα προγράμματα χρηματοδότησης της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Θα είναι ο 4ος βρεφονηπιακός σταθμός της Παλλήνης, καθώς οι ανάγκες των οικογενειών της πόλης για παιδικούς σταθμούς είναι μεγάλη.

Κατά την τελετή των εγκαινίων παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιάννης Σαμέλης, οι Αντιδήμαρχοι της πόλης κ.κ. Κοντογιάννης, Παπαμακάριος και η κα Παύλου, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Πλατανιώτης και Λάκκος, η κα Λεβαντή, η πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου κα Καίτη Γκόνου Πετράκη, νομαρχιακοί σύμβουλοι, η διευθύντρια του Παιδικού Σταθμού Κάντζας, η οποία ευχαρίστησε τον δήμαρχο για τη βοήθειά του, γονείς και παιδιά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york