Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

ΓΙΟΡΤΗ ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ: Τα παιδιά της Παλλήνης ενθουσίασαν με το ταλέντο και την δουλειά τους



Πραγματοποιήθηκε και φέτος η γιορτή της Ενόργανης-Ρυθμικής Γυμναστικής που διοργάνωσε με επιτυχία ο Αθλητικός Οργανισμός του δήμου Παλλήνης σε συνεργασία με το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες.

Φέτος οι αγώνες επίδειξης έγιναν στο νέο Κλειστό Γυμναστήριο της Κάντζας, που αποδείχτηκε μικρό για να χωρέσει τους πολλούς εκατοντάδες δημότες,

που το γέμισαν ασφυκτικά προκειμένου να απολαύσουν το ταλέντο και τη χάρη των παιδιών της Παλλήνης.

Εκεί, παιδιά κάθε ηλικίας που συμμετέχουν στα Τμήματα της ενόργανης και ρυθμικής γυμναστικής, ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους και ενθουσίασαν σε ένα υπερθέαμα μουσικής και κίνησης.
Γενικός τίτλος της γιορτής ήταν «Παιδιά όλου του κόσμου» με πολλαπλά μηνύματα αγάπης και συναδέλφωσης.

Με ατομικά και ομαδικά προγράμματα, μουσική που συνδυαζόταν αρμονικά με τις εξαιρετικές χορογραφίες, την επιμέλεια των οποίων είχε η υπεύθυνη του προγράμματος ενόργανης-ρυθμικής γυμναστικής, κ. Έφη Μπλέτσα, η βοηθός γυμνάστρια κα Μουρτετζίκογλου και η γυμνάστρια των παιδιών με Ειδικές Ανάγκες κα Γεωργία Γκορόγια, οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν ένα υπέροχο θέαμα.

Εκεί όπου πραγματικά το κοινό αποθέωσε τις προσπάθειες των παιδιών ήταν στο τμήμα της γιορτής με τίτλο «Όλα τα παιδιά είναι ίδια», όπου τα παιδιά με ειδικές ανάγκες του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παλλήνης παρουσίασαν το δικό τους ξεχωριστό πρόγραμμα.

Τα αναμνηστικά διπλώματα που δόθηκαν στο τέλος της εκδήλωσης από τον Δήμαρχο της πόλης κ. Σπύρο Κωνσταντά, ο οποίος εκθείασε τις προσπάθειες των συμμετεχόντων παιδιών και τα εξαιρετικά προγράμματα του Αθλητικού Οργανισμού ευρύτερα, τον πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού κ. Θοδωρή Σμυρλιάδη, δημοτικούς συμβούλους και πολλούς άλλους αποτέλεσαν το καλύτερο φινάλε για μια πολύ όμορφη βραδιά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york