Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

Γιατρός και όχι Δήμαρχος ο Θεόδωρος Αθανασόπουλος

Την απόφασή του να μην θέσει υποψηφιότητα στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, ανακοίνωσε στους συνεργάτες του ο Δήμαρχος Κορωπίου Θεόδωρος Αθανασόπουλος στη συνάντηση που είχε με τους δημοτικούς συμβούλους, αλλά και τη συντονιστική επιτροπή της «Αναγέννησης» το βράδυ της Παρασκευής 28 Μαΐου στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου στο δημαρχιακό μέγαρο.

Επικαλούμενος το επαγγελματικό ασυμβίβαστο που επιβάλλει ο «Καλλικράτης» στους δήμους με πληθυσμό άνω των 25.000 κατοίκων, ο κ. Αθανασόπουλος, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε στη Mesogianews.gr, επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του παιδιάτρου και όχι εκείνη του Δημάρχου, γι’ αυτό και αποσύρεται.

Το θέμα της διαδοχής του επικεφαλής της «Αναγέννησης», θα απασχολήσει τη Συντονιστική Επιτροπή της Δημοτικής Κίνησης σε νέα συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες, ώστε να είναι σε θέση επίσημα να ανακοινώσουν τις προθέσεις και τις υποψηφιότητες για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δήμαρχος έκανε πρόταση προς τους συνεργάτες του ώστε η «επόμενη ημέρα» να βρει την «Αναγέννηση» στελεχωμένη, ως επί το πλείστον, από νέους ανθρώπους, κάτω των 40 ετών (!), δήλωση που προκάλεσε αίσθηση και προβληματισμό ανάμεσα στους παρευρισκομένους.

Επίσης, η απουσία ορισμένων δημοτικών συμβούλων από τη συνάντηση, άφησε να εννοηθεί, ενδεχομένως, η πρόθεση όσων δεν θα συμμετέχουν στις επόμενες εκλογές.

Α.Σ.

Πηγή: mesogianews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york