Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΟΡΩΠΙΟΥ: ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΔΥΝΑΜΗ

Φωτογραφία από την συνέντευξη τύπου της Λαϊκής Συσπείρωσης, η Κλάρα Στίνη, ο Β. Ρεμπάπης και ο Γιάννης Κιούσης υποψήφιος της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Κορωπί
   Συνέντευξη τύπου έδωσε ηΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΟΡΩΠΙΟΥ  στα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Ο υποψήφιος Δήμαρχος της Λαϊκής Συσπείρωσης Βαγγέλης Ρεμπάπης στάθηκε στην πολιτική σημασία και σπουδαιότητα που έχουν οι εκλογές της 7ης Νοεμβρίου ενώ τόνισε ότι « Η πόλη του Κορωπίου δείχνει ανάγλυφα που οδηγεί το υπάρχον μοντέλο ανάπτυξης, δηλαδή ανάπτυξη που δεν έχει ως γνώμονα το συμφέρον της λαϊκής οικογένειας αλλά τη μεγιστοποίηση του κέρδους των πολυεθνικών και των μονοπωλίων, των μεγαλοκατασκευαστών και των μεσιτών.»
    Ο κ. Ρεμπάπης τόνισε ότι: Παλεύουμε για την διαμόρφωση σύγχρονων υποδομών με βάση τις ανάγκες του λαού του Κορωπίου. Σε υπηρεσίες υγείας με σύγχρονο κέντρο υγείας πλήρως εξοπλισμένο και επανδρωμένο λαμβάνοντας υπόψη και την βιομηχανική ζώνη. Για σχολεία, παιδικούς σταθμούς, για αποχετευτικό δίκτυο χωρίς επιπλέον επιβάρυνση των δημοτών όπως επιχειρείται. Για έργα αντιπλημμυρικής προστασίας. Σημείωσε επίσης ότι ο χαρακτήρας των εκλογών φαίνεται ξεκάθαρα από τις δηλώσεις τόσο του Γ. Παπανδρέου όσο και της ΝΔ. «Θέλουν το χάρτη της χώρας γαλαζοπράσινο ώστε να έχουν την συναίνεση του κόσμου για αυτά που υλοποιούν τώρα, αλλά πολύ περισσότερο για την νέα θύελλα μέτρων που θα υλοποιήσουν αύριο. Κριτήριο ψήφου πρέπει να αποτελέσει η κατάσταση που ζει σήμερα η λαϊκή οικογένεια. Σε κάθε σπίτι στο Κορωπί και όχι μόνο, υπάρχει τουλάχιστον ένας άνεργος, δεκάδες οικογένειες ζουν με το φόβο της τράπεζας, πολλοί είναι αυτοί που δεν έχουν να πληρώσουν ούτε το λογαριασμό της ΔΕΗ. Αυτή η κατάσταση είναι αποτέλεσμα της συγκεκριμένης πολιτικής που ασκήθηκε από το ΠΑΣΟΚ, την ΝΔ, τις δήθεν «ανεξάρτητες» παρατάξεις τους και τους διάφορους συνοδοιπόρους τους. Δεν πρέπει να παραπλανηθεί ο εργαζόμενος από διάφορες παγίδες που στήνονται, όπως η αποχή που δεν φέρνει αποτέλεσμα, δεν την φοβούνται, ή οι «αντιστασιακές» υποψηφιότητες στην περιφέρεια των Δημαρά και Μητρόπουλου που και αυτοί ανήκουν στο χώρο του ΠΑΣΟΚ και έχουν στηρίξει, ο καθένας από το πόστο του, τα αντιλαϊκά μέτρα. Ο λαός πρέπει αποφασιστικά να γυρίσει την πλάτη σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ από την μία και από την άλλη να μετατρέψει την αγανάκτηση σε συνειδητή δράση και ψήφο στην ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ, ψήφο όχι απλά διαμαρτυρίας αλλά προοπτικής και ελπίδας για το αύριο ενός άλλου δρόμου ανάπτυξης».
    Επίσης  στην συνέντευξη παραβρέθηκε και η υποψήφια της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ στο περιφερειακό ψηφοδέλτιο, Κλάρα Στίνη η οποία τόνισε ότι «Το αποτέλεσμα δεν είναι δεδομένο. Υπάρχει δυνατότητα ο λαός να τους χαλάσει τα σχέδια, υπάρχει δυνατότητα, με τον αγώνα και με την ψήφο στη Λαϊκή Συσπείρωση και στο Κορωπί και στην περιφέρεια της Αττικής, να ανατρέψουμε αυτήν την πολιτική, να δημιουργήσουμε όρους λαϊκής ανάτασης.»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york