Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Έγκριση υποβολής πρότασης χρηματοδότησης του έργου: «Κατασκευή Κεντρικών Αγωγών Ύδρευσης ΟΣΔΥ – Μάριζας Δ.Ε. Παλλήνης»! Πολύ ευχάριστη εξέλιξη για την Μάριζα!!!

marizaΜια σημαντική απόφαση πάρθηκε στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Παλλήνης για την περιοχή της Μάριζας. Συγκεκριμένα, ομόφωνα το συμβούλιο, ενέκρινε την υποβολή πρότασης χρηματοδότησης του έργου: «Κατασκευή Κεντρικών Αγωγών Ύδρευσης ΟΣΔΥ – Μάριζας Δ.Ε. Παλλήνης».

Η πρόταση αυτή του Δήμου Παλλήνης, εντάσσεται στο πλαίσιο υλοποίησης του ΕΣΠΑ και πιο συγκεκριμένα στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Αττικής, όπου υπάρχει ανοιχτή πρόσκληση για υποβολή προτάσεων χρηματοδότησης για την κατασκευή δικτύων ύδρευσης.

Πρόκειται για μια σημαντική εξέλιξη για την περιοχή μας. Βέβαια, από την ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου για την υποβολή αυτής της πρότασης, μέχρι να φτάσουμε και στην έγκριση της συγκεκριμένης από τα αρμόδια όργανα, αλλά και της υλοποίησης του έργου, απέχουμε φυσικά ακόμα αρκετά… βήματα.

Παρ’ όλα αυτά, η εξέλιξη αυτή, δεν παύει να είναι ευχάριστη, καθ’ ότι η αρχή έγινε και ίσως να υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις στην πορεία… Εν αναμονή λοιπόν…

http://mariza-pallinis.blogspot.com/2011/06/blog-post_29.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york