Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Τα πιο ακριβά αντικείμενα του κόσμου! (Μέρος 1ο)


Γράφει: Νεφέλη Παπαδάκη

Μπορεί η οικονομική κρίση να είναι πλέον παγκόσμιο φαινόμενο, υπάρχουν όμως άτομα και εταιρίες που δεν επηρεάζονται από αυτό.

Σε πολλά κομμάτια της ζωής μας, απαραίτητα και μη, έχουν βγει προϊόντα σε τσιμπημένες τιμές που μόνο οι κροίσοι έχουν τη δυνατότητα να αγοράζουν.

 

 

 

 

Το πιο ακριβό φόρεμα (30 εκατομμύρια δολάρια) 
Για τις γυναίκες οι οποίες είναι διατεθειμένες να χαλάνε μια περιουσία σε ένα φόρεμα προκειμένου να κάνουν εντύπωση είναι αυτή η δημιουργία του σχεδιαστή από τη Μαλαισία Faisol Abdullah. Η τιμή του 30 εκατομμύρια δολάρια αφού αποτελείται από καθαρό μετάξι και 751 διαμάντια 70 καρατίων.


 

Οι πιο ακριβές σαγιονάρες (18000 δολάρια) 
Μπορεί οι σαγιονάρες να είναι για καθημερινή και απλή χρήση, υπάρχει όμως κόσμος ο οποίος είναι διατεθειμένος να δώσει μεγάλο χρηματικό ποσό. Εκεί απευθύνεται και αυτή η εταιρία η οποία πουλάει ένα ζευγάρι σαγιονάρες στη τιμή των 18000 δολαρίων. Τουλάχιστον είναι για καλό σκοπό αφού τα έσοδα διατίθενται για τα τροπικά δάση της Κόστα Ρίκα!


 

Το πιο ακριβό μαγιό (30 εκατομμύρια δολάρια)
Που πας καλή μου στη παραλία με το μαγιό των 50 ευρώ;; Αν δεν έχει διαμάντια πάνω δε μπορείς να κολυμπήσεις! Αυτό μάλλον σκέφτηκε και η Susan Rosen, σχεδιάστρια του μαγιό υπερπαραγωγή. Αποτελείται από 90 διαμάντια 150 καρατίων, πέρλες και πλατίνα και η τιμή του 30 εκατομμύρια δολάρια.


 

Τα πιο ακριβά εσώρουχα (12,5 εκατομμύρια δολάρια)
Άμα είναι να βάλει μία γυναίκα το διαμαντένιο φόρεμα δε μπορεί να φοράει από μέσα ένα απλό σετ εσωρούχων. Αλλά ευτυχώς για αυτή βρήκε τη λύση η Victoria Secret με ένα σουτιέν που αποτελείται από 1200 ζαφείρια και ένα διαμάντι 90 καρατίων στο κέντρο. Το διαμάντι μόνο κοστίζει 10 εκατομμύρια δολάρια ενώ όλο το σετ μπορεί να το αγοράσει στη τιμή των 12,5 εκατομμυρίων δολαρίων.


 

Το πιο ακριβό νυφικό (12 εκατομμύρια δολάρια)
Για τη πιο ευτυχισμένη μέρα στη ζωή μιας γυναίκας υπάρχει και το ακριβότερο νυφικό. Στη «προνομιακή» τιμή των 12 εκατομμυρίων δολαρίων μπορεί μια γυναίκα να νοιώθει πραγματική πριγκίπισσα. Το νυφικό αποτελείται από διαμάντια 150 καρατίων και είναι σχεδιασμένο από τους κοσμηματοπώλες Martin Katz και Renee Strauss.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york