Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Τιμή στους νέους φοιτητές του Δήμου Παιανίας

https://mail.google.com/mail/?ui=2&ik=c8d0d2adcd&view=att&th=134cc4e39c910151&attid=0.6&disp=inline&zwΣε μία  λιτή τελετή αφιερωμένη στα παιδιά που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Γ΄βάθμια εκπαίδευση, ο Δήμος Παιανίας την Τρίτη 3 Ιανουαρίου  2012, παρουσία γονέων, συγγενών, φίλων και επισήμων, στον πολυχώρο εκδηλώσεων Λώλου, βράβευσε συνολικά 185 επιτυχόντες.
      Εκτός από τους αποφοίτους του Δημοσθενείου Λυκείου Παιανίας βραβεύτηκαν για  πρώτη φορά και οι επιτυχόντες του 1ου και 2ου Λυκείου Γλυκών Νερών, του 1ου ΕΠΑΛ Κορωπίου καθώς και επιτυχόντες που αποφοίτησαν από Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια.
      Η εκδήλωση ξεκίνησε με την απονομή του χρηματικού βραβείου του Δήμου Παιανίας, από τον Δήμαρχο κ. Δημήτρη Γ. Δάβαρη, στον Χρήστο Ντίνο, απόφοιτο του 2ου Λυκείου Γλ. Νερών, 1ο εισαχθέντα πανελλαδικά στο ΕΜΠ, τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών.
https://mail.google.com/mail/?ui=2&ik=c8d0d2adcd&view=att&th=134cc4e39c910151&attid=0.5&disp=inline&zw      Ακολούθησε  η απονομή των δύο θεσμοθετημένων βραβείων, κληροδοτήματα στο Δημοσθένειο Λύκειο Παιανίας. Το πρώτο βραβείο, «Βασίλειος και Μαριάννα Κρίκου», απενεμήθη από την κα Θάλεια Αναγνωστοπούλου στον πρώτο αριστεύσαντα απόφοιτο του Δημοσθενείου Λυκείου Παιανίας, Βασίλειο Δεπάστα, εισαχθέντα στο ΕΜΠ στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών.
        Το δεύτερο βραβείο, «Νίκος Νικολογιάννης», απονεμήθη από την κα Αθηνά Αντ. Νικολογιάννη  από κοινού στους δεύτερο και τρίτο αριστεύσαντα,  αποφοίτους του Δημοσθενείου Λυκείου Παιανίας Ιωάννη Γιαννάκου, εισαχθέντα στο ΕΜΠ, τμήμα Εφαρμοσμένων Μαθηματικών & Φυσικών Επιστημών και Βαρσαμά Αθηνά, εισαχθείσα στη Νομική Θράκης.
https://mail.google.com/mail/?ui=2&ik=c8d0d2adcd&view=att&th=134cc4e39c910151&attid=0.10&disp=inline&zw      Τους  επαίνους στους επιτυχόντες απένειμε ο Δήμαρχος Παιανίας κ. Δημήτρης Γ. Δάβαρης αλλά και πολλοί επίσημοι προσκεκλημένοι στην εκδήλωση. Ο Δήμαρχος     αφού πρώτα καλωσόρισε τους προσκεκλημένους και συνεχάρη όλους τους επιτυχόντες μαθητές, μεταξύ άλλων ανέφερε: «Σήμερα, όπως  κάθε χρόνο τιμούμε την επιτυχία των αποφοίτων του Δήμου Παιανίας στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, καλωσορίζοντας και τα παιδιά των Λυκείων των Γλυκών Νερών, και επιβραβεύουμε τις προσπάθειές τους να κατακτήσουν τη ζωή και να μας κάνουν όλους υπερήφανους. Εύχομαι ολόψυχα να έχουν πάνω από όλα υγεία και να συνεχίσουν το ίδιο ακούραστα και με μεράκι τον αγώνα τους ώστε να κατακτήσουν  το μέλλον τους. Σε όλα τα παιδιά μας εύχομαι καλή Σταδιοδρομία, Υγεία, Δύναμη και θα είμαστε πάντα δίπλα τους συμπαραστάτες στις προσπάθειές τους.»
      Η Δημοσθένειος Φιλαρμονική Ορχήστρα με μαέστρο τον κ. Κώστα Αντωνίου έδωσε μια γλυκιά νότα στη βραδιά με τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες και τις ορχηστρικές συνθέσεις του Μάνου Χατζηδάκι και του Μάνου Λοΐζου και καταχειροκροτήθηκε απ΄όλους.
https://mail.google.com/mail/?ui=2&ik=c8d0d2adcd&view=att&th=134cc4e39c910151&attid=0.8&disp=inline&zw  Στην εκδήλωση επίσης παρευρέθησαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κων/νος Μπουλμέτης, ο Αντιδήμαρχος κ. Άρης Αποστόλου, η Αντιδήμαρχος κα Ζωή Αγγελοπούλου, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ. Δημοσθένης Μπαρούτας, κα Δέσποινα Αρχοντάκη και κ. Αθανάσιος Αυγερινός, ο Πρόεδρος της Α΄βάθμιας Σχολικής Επιτροπής και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Αρτέμης Βαγιωνάκης, ο Πρόεδρος της Β΄θμιας Σχολικής Επιτροπής και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ιωάννης Μπράμος, η Πρόεδρος του Φορέα Κοινωνικής Προστασίας και Παιδείας και Δημοτική Σύμβουλος κα Καίτη Ανδρέου, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού-Αθλητικού Οργανισμού και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Σταύρος Θανάσης, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Δημοτικής Ενότητας Παιανίας κ. Σπύρος Νανόπουλος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Σταύρος Δάβαρης , κ. Χρήστος Βλάχος, κ. Κων/νος Φαράκος, κ. Χρήστος Δάβαρης, κ. Γεώργιος Δάβαρης, κ. Λάμπρος Κασαγιάννης, κα  Έλενα Αντωνίου και κ. Δημήτρης Κουφός. Επίσης παρέστησαν οι επικεφαλείς της Μείζονος και Ελάσσονος Αντιπολίτευσης κ. Ισίδωρος Μάδης, κ. Γεώργιος Σιώκος και κ. Κων/νος Κατσίκης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αγίας Μαρίνας και μέλος του Τοπικού Συμβουλίου Δημοτικής Ενότητας Παιανίας κ. Δημήτριος Μπέλλος, τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου Δημοτικής Ενότητας Παιανίας κα Αγελική Σιδέρη, κα Σοφία Χούντα – Παπανικολάου, κ. Νικόλαος Ελευθεριάδης, κ. Αθανάσιος Μυλωνάς και κα Αγγελική Παπακων/νου καθώς και το μέλος του Τοπικού Συμβουλίου Ενότητας Γλυκών Νερών κ. Γεώργιος Τριανταφύλλου.
      Στην  τελετή παρέστησαν επίσης η Διευθύντρια του 1ου Λυκείου Γλυκών Νερών κα Αλεξάνδρα Ταταράκη, ο Διευθυντής του 2ου Λυκείου Γλυκών Νερών κ. Αλέξανδρος Καποδίστριας και η Διευθύντρια του Δημοσθενείου Λυκείου Παιανίας κα Αλεξάνδρα Σταύρου, εμφανώς συγκινημένοι για την επιτυχία των παιδιών τους, αφού βρίσκονται πάντα στο πλευρό των μαθητών τους.
      Ευχαριστούμε  θερμά την κα Λώλου για την  ευγενική της χορηγία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york