Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Άρης Βίτσιος: Στηρίζω την ακηδεμόνευτη υποψηφιότητα του Παναγιώτη Μερτύρη με τον δημοτικό συνδυασμό «ΑΝΘΟΥΣΑ-ΓΕΡΑΚΑΣ-ΠΑΛΛΗΝΗ ΠΟΛΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ»

|

vitsioslogo

http://pallinipress.blogspot.gr/

Στήριξη υποψηφιότητας του υποψήφιου Δήμαρχου Παλλήνης, Παναγιώτη Μερτύρη από τον Άρη Βίτσιο, Δημοτικό Σύμβουλο Δήμου Παλλήνης και Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου του Οργανισμού Λιμένος Λαυρίου.

Οι επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές είναι το πρώτο αντάμωμα των πολιτών με αυτούς που θα επιλέξουν να διαχειριστούν τις τύχες τους τα επόμενα δύσκολα πέντε χρόνια. Με δημοκρατικές πολιτικές που θα συνενώσουν την κοινωνία και όχι φιλοδοξίες προσώπων, με συλλογικές αποφάσεις και τις πιο ορθές λύσεις για το συμφέρον του τόπου.

Ως Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Παλλήνης γνωρίζω ότι υπάρχουν πολλά προβλήματα και απογοητεύσεις από τους συμπολίτες μας.

Έφτασε όμως η ώρα της απαλλαγής από μια αδρανούσα Δημοτική Αρχή  βυθισμένη στα σκάνδαλα και στο «ζενίθ» της ανυποληψίας. Χρειαζόμαστε μια νέα Δημοτική Αρχή με όραμα, τόλμη και φαντασία.

Η άνοιξη έφτασε ας αφήσουμε όλα τα λουλούδια ν’ ανθίσουν…

Γνωρίζω ότι ο Παναγιώτης Μερτύρης είναι ανεξάρτητος και δεν έχει μεγάλη πολιτική πείρα.  Αυτό όμως μπορεί να είναι και ουσιαστικό πλεονέκτημα. Είδαμε και τους  έμπειρους…που έκαναν επάγγελμα τα δημοτικά δρώμενα. Τριάντα και πλέον χρόνια οι ίδιοι άνθρωποι με διαφορετικούς ρόλους σε κάθε  εκλογική διαδικασία θεωρούν ότι ο Δήμος τους ανήκει.

Γνωρίζω ότι ο Παναγιώτης Μερτύρης δεν έχει κολεγιακές περγαμηνές. Αυτό όμως δεν τον εμπόδισε να επιτύχει με ό,τι καταπιάστηκε στην ζωή του και είναι προικισμένος με κοινό νου και δύναμη ψυχής. Είναι έτοιμος να δώσει τη μάχη γι’ αυτό που πιστεύει.

Στηρίζω την ακηδεμόνευτη υποψηφιότητα του Παναγιώτη Μερτύρη με τον δημοτικό συνδυασμό «ΑΝΘΟΥΣΑ-ΓΕΡΑΚΑΣ-ΠΑΛΛΗΝΗ  ΠΟΛΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ» και καλώ όλους τους συμπολίτες μου να συστρατευτούν μαζί του, εξασφαλίζοντας μια ευρεία υποστήριξη, που θα φέρει την ΝΙΚΗ στον Δήμο μας και την βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας.

Θέλω κλείνοντας  να ευχαριστήσω όλους τους συμπολίτες μου για την τιμή που μου κάνανε εκλέγοντάς  με δημοτικό σύμβουλο στον ενιαίο δήμο μας.
Τους διαβεβαιώνω ότι έπραξα ότι καλύτερο μπορούσα για το καλό όλων των συμπολιτών.

Τους ζητώ εκ νέου την στήριξή τους δηλώνοντας, ότι θα τιμήσω την εμπιστοσύνη τους και θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις για το κοινό καλό όλων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york