Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Σίγουρη πλέον η είσοδος του Πάνου Καμμένου στη Βουλή

22e47bb570c4947e856744852892fb0d_XL

Με τον αέρα της σιγουριάς για την επόμενη Βουλή, εμφανίστηκε στην κεντρική προεκλογική του ομιλία στο Αιγάλεω, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμένος. Σε μια έμπλεα συναισθημάτων ομιλία, απέναντι σε ένα ενθουσιώδες κοινό, ο Πάνος Καμένος ζήτησε εκ νέου από τους πολίτες να ενισχύσουν τους ΑΝΕΛ και να αψηφήσουν τις φοβίες και τον τρόμο που έχουν ενσπείρει τα γνωστά κέντρα και να τρομοκρατήσουν την Κυριακή στην κάλπη, τους υπεύθυνους αυτής της ιδιότυπης τρομοκρατίας, τον Σαμαρά, την Μέρκελ και τον Σόιμπλε.

«Η Ελλάδα», τόνισε με έμφαση ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ, «είναι ανεξάρτητη και κυρίαρχη χώρα, ήρθε η ώρα να αντισταθούμε και να τους διώξουμε στις 25 του μηνός, υπάρχει ο δρόμος της ελληνικής αξιοπρέπειας». Και πρόσθεσε: «Ήρθε η ώρα να πάρουμε πίσω την πατρίδα μας, να σφίξουμε τα χέρια και να προχωρήσουμε στο αύριο. Έχουν μείνει πλέον μόνο δύο 24ωρα, μέχρι την απόφαση του ελληνικού λαού να επανακτήσει την εθνική του κυριαρχία, την αξιοπρέπεια στην οικογένεια. Έχουν μείνει ακόμα δύο 24ωρα, μέχρι ο ελληνικός λαός να επαναφέρει τη Δημοκρατία και το Σύνταγμα, να κυβερνάται η χώρα από μία νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνηση και όχι μέσω e-mail», τόνισε με έμφαση.

Ο κ. Καμένος μίλησε με σκληρά λόγια κατά των υπευθύνων της καταστροφής της χώρας μας και υποστήριξε ότι θα κάνει ότι είναι δυνατόν να οδηγηθούν στην φυλακή. Ζήτησε τη μέγιστη λαϊκή στήριξη για να είναι όπως χαρακτηριστικά τόνισε, δύναμη εγγύησης για την πραγματική σταθερότητα της χώρας: «Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, αποτελούν δικλείδα πατριωτικής ασφάλειας για τις κόκκινες γραμμές, που έχουν να κάνουν με τα εθνικά θέματα την ορθοδοξία και τον ελληνισμό»», τόνισε χαρακτηριστικά.

Επιπροσθέτως, ανέφερε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα είναι η εγγύηση στην επόμενη κυβέρνηση: «Θέλουμε, να στείλουμε ένα μήνυμα, να καταλάβουν όλοι, ότι θέλουμε να ενώσουμε τους Έλληνες για να διαπραγματευτούμε για την Ελλάδα ενωμένοι». Ιδιαίτερη αναφορά έκανε εκ νέου για τις θεωρίες των άκρων και μάλιστα στην περίπτωση Βορίδη λέγοντας «εγώ είμαι εδώ!» τόνισε ότι τους ΑΝΕΛ δεν τους ενδιαφέρουν τα κονσερβοκούτια.

Πρόσθεσε ακόμη ότι «έχουμε δίκιο που ζητάμε διαγραφή γιατί όταν έπρεπε να δανειζόμαστε με 1% μας δάνειζαν με 8%. Το Δίκαιο εφαρμόστηκε το 1953 διαγράφοντας το σύνολο του γερμανικού χρέους και εφαρμόστηκε όταν η ανατολική Γερμανία ενώθηκε με τη δυτική και μπήκε στην τότε ΕΟΚ και η Ελλάδα ανέλαβε μέρος αυτού του χρέους. Θα διαπραγματευτούμε όρθιοι και όχι γονατιστοί. Προέχει για εμάς το συμφέρον των Ελλήνων από το συμφέρον των συμμάχων και αυτό θα υπηρετήσουμε».

http://www.kontranews.gr/politiki/item/35026-kiammenos-sti-voyli

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york