Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

Άνοιγαν σπίτια σε Μαρκόπουλο & Πόρτο Ράφτη


Μετά από καταδίωξη, οι αστυνομικοί συνέλαβαν ένα άτομο, ο οποίος μαζί με συνεργό του, τους τελευταίους τρείς μήνες, είχαν ξαφρίσει 15 σπίτια στο Μαρκόπουλο και στο Πόρτο Ράφτη.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., συνέλαβαν έναν 31χρονο Αλβανό, ο οποίος λίγο νωρίτερα, μαζί με έναν 33χρονο ομοεθνή συνεργό του, που αναζητείται, είχαν διαρρήξει ένα σπίτι στο Πόρτο Ράφτη, από το οποίο αφαίρεσαν ηλεκτρικές συσκευές, τιμαλφή και διάφορα αντικείμενα.

Όπως προέκυψε από την έρευνα που πραγματοποίησε το Τμήμα Ασφαλείας Μαρκόπουλου, οι δράστες από τον περασμένο Αύγουστο, εντόπιζαν σπίτια στο Μαρκόπουλο και στο Πόρτο Ράφτη και στη συνέχεια, πρωινές και μεσημεριανές ώρες, αφού παραβίαζαν τις εισόδους τους, αφαιρούσαν από το εσωτερικό τους χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, τιμαλφή και ενδύματα.

Επιπλέον, μετά από έρευνα στο σπίτι του συλληφθέντα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος κοσμημάτων, μια τηλεόραση και μια φωτογραφική μηχανή τα οποία και αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους.

Μέχρι στιγμής, έχει εξακριβωθεί ότι οι δύο δράστες έχουν διαπράξει άλλες 15 διαρρήξεις-κλοπές από σπίτια στο Μαρκόπουλο και στο Πόρτο Ράφτη.

http://www.mesogianews.gr

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york